Ga naar hoofdinhoud

Het corso staat weer voor de deur.

Hallo Konters, Plakkers en Supporters,

Binnenkort is het weer zover, vandaar alvast deze oproep.

De rijke historie van de Nederlandse scheepvaart heeft ons geïnspireerd om dit jaar met “De Vliegende Hollander” de Winterswijkse straten op te gaan. Een imposante wagen die wij weer met veel plezier gebouwd hebben. En natuurlijk horen bij een imposante wagen weer veel dahlia’s. Om een fiasco als vorig jaar te voorkomen hebben we dit jaar dahlia’s van eigen veld!! Die zullen geplukt gaan worden op dinsdagochtend. Vanaf dinsdag 10.30 kunnen we dus weer alle hulp gebruiken. Daarom een oproep aan iedereen die ons een warm hart toedraagt: Heb je tijd kom ons helpen

Om de inwendige mens goed te verzorgen zal er op woensdag en donderdag voor eten worden gezorgd. Hiervoor is opgave verplicht en wordt een financiële bijdrage gevraagd. Mocht je dus mee willen eten geef je dan via de mail of in de hal op.

Dit jaar is het ook weer mogelijk om een T-shirt te bestellen. Ook hiervoor hangen de opgave lijsten in de hal. Opgave hiervoor sluit 16 augustus.

Verder zal er op de donderdagavond de uitnodiging voor de Nagenieters middag uitgedeeld worden. Deze wordt gehouden op een nog nader te bepalen moment. Wij hopen op een grote opkomst.

Graag zien wij jullie in de hal op dinsdag 22 augustus, woensdag 23 augustus en donderdag 24 augustus.
Mocht je eerder willen komen dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Volg ons ook via de website of op Twitter
Website: www.degenieters.nl
Twitter: @degenieters
Email: info@degenieters.nl

Wil je automatisch op de hoogte blijven geef je dan op voor de nieuwsbrief via de website.

Wist je trouwens dat je ook dahliasponsor van de Genieters kunt worden?

 

Back To Top